Mad er ikke bare noget man spiser

Mad-kultur

Meninggen med denne afdeling er, at skabe interesse for mad udfra nye perspektiver. Jeg ønsker at kombinere min interasse for mad og min erfarring fra tidlig arbejde på restauranter, bl.a. med det fremmende ny mad kultur, som er kendt med betegnelse for "slow food"  http://www.slowfood.com

Jeg tilføjede en opskrift fra det italienske traditionel køkken, sådan som jeg selv har lærte at forberede.

Men  har du en god opskrift, send gerne en mail og jeg vil tilføje det på siden her.

Penne con le zucchine (penne med Squash)

Penne con le zucchine (penne med Squash) til 4 personer

500 gr. Penne

2 små Squash

hvidløj (efter egen smag)

chilli frisk eller tørt (efter egen smag)

cherri tomat (ca. 5 stk per person)

salt

olive olie

 


Forberedelses tid ca. 25 min.


 Start med at stille vand til pastaen op at koge (husk at kome ca. en teske salt i dette).

Vask squash og skær det i små terninger (størelsen valges efter egen smag).

Vask tomatoerne og skær disse i to halve dele.

Kom lidt olive olie i en gryd eller på en pande, sammen med chilli og hvidløj, og tænd for varme. pas på at hvidløj ikke kommer til at brænder. Når hvidløj begynder at få farve, tilsat de afskårede squash. Drøs lidt salt og lad det stå nogle min. med ikke for højt varm. læg evt en låg på. (hvis panden virker tørt og de klistrer på dette, kan evt. tages lidt af det varme vand fra pasta gryd). Når squash er ved at brune og bliver blød, tilsat tomatoerne og læg låg på igen.

Lad alt simre i ca. 15 min. Husk at rør jevnligt indhold af panden, så det ikke brænder på panden.

Put pastaen i det kogende vand og når dette har fået det anbefalde kogetid, lad pastaen dryppe af og bland med pandens indhold.

Og.... Buon appetito!

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 18:24

ciao gico
come stai?

Lone